Mooie post van Fitfoodlover!

Maureen van Fitfoodlover schreef een heel leuk stuk over ETNsaladebar op Facebook:

 

· H O T SP O T ·

Hoihoi! Nu ik vakantie heb is het tijd om 'healthy-hotspots' te bezoeken in steden waar ik minder vaak kom. Vandaag had ik samen met mama een bezoekje aan ETNsaladebar in Enschede op de planning staan. De eerste saladebar van Enschede! Naast relaxt lunchen in de hotspot zelf, kun je ook online bestellen om het te laten bezorgen of afhalen in de saladebar. Hun gedachtegang vind ik ook erg mooi: het aanbieden van gezonde en milieubewuste maaltijden door verse en lokale producten te gebruiken en alleen gebruik te maken van verpakkingsmateriaal van biologisch afbreekbaar of gerecycled materiaal.
Toen ik binnenliep wist ik gelijk al dat dit mijn ding is. Een grote saladebar midden in het zicht, plantjes aan de muur, de geur van heerlijke warme kruiden en specerijen waarmee is gekookt, een homemade brownie in de vitrine en medewerksters die ons met een grote glimlach vriendelijk begroeten. Na plaats te hebben genomen startte ik met een latte macchiato met sojamelk en mama met een kopje koffie, altijd goed. Bij het plaatsnemen had ik zicht op de mooie borden achter de bar. Mij viel gelijk op: Soep van de dag: Linzen Dahl! Oooh, dat klinkt goed! Die namen wij beiden. En geloof mij, hij ís ook erg goed! Ik hoop dat deze vaker 'Soep van de dag' wordt en niet eenmalig word aangeboden. Daar is die soep namelijk veel te lekker voor! Daarbij nam mama een Twentse kip maaltijdsalade (met ijsbergsla, pasta, komkommer, wortel, cherrytomaatjes, ui, gerookt kip, croutons en een yoghurt-kruiden dressing). Ik besloot zelf een salade samen te stellen! De combinatie: spinazie, belugalinzen, rode biet, zoete aardappel, geroosterde groentes en kiemgroentes beviel mij super! En ook hierbij weer: de salades vullen erg goed. Well done ETN! Ook klonken de wraps, het broodje hummus, de yoghurt en de sapjes en smoothies ook erg goed! Zeker iets voor de volgende keer, want die stempelkaart wil ik wel vol maken! 

Culturele zondag Enschede covermodell

Wat een leuke ochtend met fotoshoot :D !
Ik werd als Duitse ondernemer gevraagd om mee werken aan het campagnebeeld van Culturele Zondag Enschede in mei met als thema Twentse Grenze!