Wat is ETN?

ETN saladebar in Enschede

Hoi! Ik ben Lotta, en op 7 december 2016 opende ik aan de Haverstraatpassage 26 de eerste saladebar van Enschede.

Wat daarbij voor mij centraal staat: jou een lekkere maaltijd bieden met aandacht voor onze omgeving.

Zocht jij ook een plek, midden in Enschede, waar je relaxt kunt zitten en van een gezonde salade kunt smullen? Of even snel naar binnen kunt lopen voor een salade to-go? Het kan allemaal bij ETNsaladebar!

ETN: weet wat je eet

Als we buiten de deur eten zijn we er ons vaak niet bewust van waar de gebruikte ingrediënten eigenlijk vandaan komen. Ik wil mensen graag weer een band met hun eten geven. Door verse, lokale producten te gebruiken biedt ETN jou een gezonde én milieubewuste maaltijd. Want zeg nou zelf, als je weet waar het eten vandaan komt, dan smaakt die salade nóg lekkerder.

En dat milieubewuste gaat nog een stukje verder. Wij gebruiken uitsluitend verpakkingsmateriaal van biologisch afbreekbaar of gerecycled materiaal. Zo houden we samen rekening met onze omgeving, ook als jij met je salade hier de deur uit gaat.

Maar laten we ook de Twentse nuchterheid niet vergeten: het eten moet vooral lekker zijn. Niet je geweten, maar je smaakpapillen moeten de reden zijn om weer terug te komen bij ETN.

Aan tafel!

Bij ETN koop je salades die precies zijn samengesteld zoals jij wilt. Je kunt kiezen uit een salade van het menu, die je altijd mag uitbreiden met extra ingrediënten. Of je stelt ‘m gewoon helemaal zelf samen. Je kunt het zo bont maken als je zelf wilt! En heb je even geen zin in salade? Dan krijg je van mij een kom soep, een lekkere wrap of hummus met zuurdesembrood.

Geniet van onze huisgemaakte producten en ontdek steeds weer nieuwe smaken.

Wist jij dat wij bij voorbeeld met antibioticavrije kip van de Veldhoeve boerderij werken, met "Noaber eieren", biologische volle yoghurt en appelsap van de Landwinkel?

Op die manier proberen wij op een leuke manier weer meer bewustzijn te scheppen voor de herkomst van ons eten.

Tot straks, bij ETN!