Back to All Events

Powervrouwen netwerk lunch - UITVERKOCHT!


Graag nodigen wij je uit om aan te schuiven bij de Powervrouwen netwerk lunch op dinsdag 30 januari, dit keer zijn we te gast bij ETN saladebar in Enschede. Lotta opende op 7 december 2016 de eerste saladebar van Enschede. Ze wil mensen graag weer een band met hun eten geven. Door verse, lokale producten te gebruiken biedt ETN jou een gezonde én milieubewuste maaltijd.

Een netwerkgesprek levert je altijd iets op. Nieuwe energie, andere denkrichtingen of goede ideeën. Onder leiding van een gespreksleider zullen we gesprekken voeren, zodat je als ondernemer weer geïnspireerd en met waardevolle contacten en ideeën de deur uit gaat!

Je ticket is inclusief drankjes en lunch.
Schuif je aan?

Tickets koop je via deze link:

POWERVROUWEN NETWERK LUNCH

 

IMG_20170603_115337_471.jpg